Beslis mee! Wie wordt het Opzij Talent van 2014?

17/10/14-Opzij. Dit jaar presenteert Opzij voor het eerst de Opzij Talent Award, bedoeld om de machtige vrouwen van morgen onder de aandacht te brengen en om talentvolle vrouwen die iets bijzonders tot stand hebben gebracht, in het zonnetje te zetten.

Wie is hét aanstormend talent, het inspirerende rolmodel dat we niet mogen missen? De genomineerden zijn bekend, maar om te bepalen wie de Opzij Talent Award 2014 gaat winnen, hebben we jouw hulp nodig. Bekijk hier de lijst van genomineerden en stem op jouw favoriet. Je maakt dan kans op gratis kaarten voor hét evenement van het jaar: de bekendmaking van de Top 100 Machtige Vrouwen van Opzij, op 17 november in Theater Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s