Top 100 Machtige Vrouwen 2014

17/11/14-Opzij. Ze is charismatisch én een controlfreak: Herna Verhagen is de overall winnaar van Opzij’s Top 100 Machtige Vrouwen 2014.

Verhagen, hoogste baas van PostNL, is een van de weinige vrouwelijke CEO’s van een beursgenoteerd bedrijf in Nederland en wist het logge voormalige staatsbedrijf om te vormen tot een financieel gezonde organisatie. PostNL staat als grootste particuliere werkgever van Nederland, met 59.000 werknemers, model voor uitdagingen waarvoor het gehele bedrijfsleven staat: jarenlange recessie, globalisering van de markt, toegenomen flexibilisering. Verhagen wist die problemen ijzersterk het hoofd te bieden, volgens het Top 100-juryrapport. Bij haar aanstelling drukte ze direct haar stempel door een voorgenomen en zeer omstreden reorganisatie terug te draaien. ‘Je moet van foute beslissingen terug durven komen,’ zei ze daarover eerder in Opzij. De jury vindt het daarnaast zeer te prijzen dat Herna Verhagen nooit vergeet het onderwerp diversiteit onder de aandacht te brengen. Lees verder ->

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s