‘HR-beleid voor werkende vrouw in de overgang’?

02/02/15-Personeelsnet. Bedrijven moeten méér aandacht besteden aan de problematiek van werkende vrouwen in de overgang. Ruim een derde van het ziekteverzuim onder vrouwen vanaf 45 jaar is aan de overgang gerelateerd. Ook gaan zij andere eisen stellen aan hun werk, werkomgeving, werktijden en autonomie. Desondanks is de overgang géén speerpunt in het HR-beleid van bedrijven.

Dat stellen organisatieadviseurs Marret Kramer en Susanna Hietbrink van bureau Werkende Weg uit Haarlem. Over het onderwerp organiseren zij vijf bijeenkomsten voor vrouwelijke professionals, ondernemers en HR-managers. Meer informatie over Werkende Weg en de lezingencyclus is te vinden op www.werkendeweg.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s