High tea voor het goede doel

Op 15 augustus organiseert soroptimistclub Hoorn e.o. een high tea voor de bewoners en belangstellenden van het verzorgingshuis Westerhof aan de Westerstraat in Enkhuizen. Deelnemers betalen € 10. De opbrengst gaat naar het moeder en kind huis van Materia Cura.

 

Moeders in hun eigen kracht
Stichting MateriaCura – HKZ gecertificeerd met W.T.Z.I. erkenningen – biedt ondersteuning aan moeders met een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische aandoening. Hun doel is de moeders in hun kracht te zetten en hen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Daarnaast leren zij pedagogische en praktische vaardigheden m. b.t. het moederschap om hun kindje zo optimaal mogelijk en veilig te laten ontwikkelen.

Verstelbare commode
Deze moeders huren gezamenlijk een woning in de wijk waar de begeleiders op de locatie komen om de nodige ondersteuning te bieden. Van het geld dat wij met de high tea inzamelen, schaffen zij een verstelbare commode aan, zodat de begeleiders hun werk beter kunnen doen (gehandicapten zitten ook in een rolstoel en daar moet de commode dan weer lager voor worden ingesteld).

PiramideHelp je mee?
Tijdens de high tea wordt gebruik gemaakt van lekkers dat door sponsoren is geschonken. Zoals diverse biologische theesoorten van Piramide. Hun experts weten precies waar de beste biologische thee, kruiden en specerijen groeien en begeleiden projecten over de hele wereld om de kwaliteit ervan te optimaliseren. Hier lees je alles over de thee die ze in het assortiment hebben, maar ook over de projecten.
Wil jij ook iets lekkers sponsoren of een financiële bijdrage doen? Mail ons dan snel: sigrid@siguridna.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s