Maak werk van je plannen met NLP

Ondernemer, NLP trainer en auteur Irene van Gameren weet uit ervaring wat de impact van kiezen, dromen, durven en doen is op professionele groei. Deze inzichten, missers en 5 praktische tips, deelt ze graag via een webinar met jou, zodat ook jij krachtige keuzes kunt maken.

De webinar is bedoeld voor ambitieuze ondernemers, managers en professionals die hun leiderschap willen versterken en de regie (weer) willen pakken. ‘Maak werk van je plannen’ leert je hoe je krachtige keuzes kunt maken om verder te groeien.

Uitzonderlijke kwaliteiten

De methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) komt voort uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten / bekwaamheden. De vragen die onderzoekers in de jaren zeventig stelden, waren: Hoe komt het dat deze mensen veel beter in bepaalde zaken / vaardigheden zijn dan anderen? Is dat talent of speelt er meer? Wat denken en doen deze mensen anders dan vergelijkbare mensen?

Studie van succes

NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.

• Vind jij het spannend om te kiezen?
• Wil jij plannen maken en stappen zetten?
• Ben jij het ZAT om langer door te modderen?
• Twijfel je of alle dingen die je wilt wel haalbaar zijn?
• Vraag jij je af waar je moet beginnen?
• Merk je dat er energie weglekt?
• Doe jij wat je ECHT belangrijk vindt?

Worstel je met één van deze vragen? Luister dan mee vanavond (2 september) tijdens het webinar. Start is om 20.00 uur en inschrijven is nodig om mee te doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s