2015: Make-A-Wish TwiskerWandeling, loop je mee om een droom te verwezenlijken?

Op zondag 27 september kun je meewandelen rondom Twisk voor het goede doel. Deze maakt onderdeel uit van de autorally die de Lionsclub Opmeer samen met de Hoornse Soroptimisten organiseren. De opbrengst van deze bijzondere autorally/wandeling gaat naar de stichting Make a Wish, die hiermee de allerliefste wens in vervulling laat gaan van Westfriese kinderen met een levensbedreigende ziekte. Draag jij je steentje bij?

 

make a wishHistorische puzzelwandeltocht rond het schilderachtige dorpje Twisk

Datum: zondag 27 september
Aanvang: 13:30 uur
Ontvangst van de wandelaars met koffie/thee/gebak in het Twisker museum de Karckezolder, boven de Hervormde Kerk Twisk aan de Dorpsweg 121. Een deel van de kerk, de zolder dus, is ingericht met allerlei oude spulletjes die in en rond het oude Twisk zijn gevonden en bewaard. We krijgen de gelegenheid dit museum te bezoeken! Parkeren kan bij Twiskerslot; daar eindigt ook de wandeling. Het is ongeveer 5 minuutjes lopen.

 

14.45-15:00 uur
Start van de 2 uur durende wandeling met gids rondom Twisk.

16:30 – 17.00 uur
Rond 16:30 uur zullen de eerste wandelaars aankomen in het Twiskerslot, het eindpunt van de wandeling. Na inlevering van de antwoorden krijg je een drankje aangeboden. Rond 17:00 uur verwelkomen we de rallyrijders, die vanuit Duitsland komen. Loop je niet mee, maar wil je alleen dineren, dan kun je rond deze tijd aanschuiven.
NB: voor 16:30 zijn de drankjes in Twiskerslot voor eigen rekening.

Rond 18.00 uur
Gezamenlijk koud/warm eindfeestbuffet met uiteraard een Duits thema. Hier wordt ook de speciale wijn voor het goede doel verkocht, die de rallyrijders in Duitsland ophaalden. Aan het einde van de avond wordt voorlopige opbrengst overhandigd aan Charles Verhaart van de stichting Make a Wish.

Einde: ca. 21.30 uur

Kosten/baten
Deze geheel verzorgde middag, met het afsluitende buffet inclusief drankjes bedraagt € 60,00 p.p. Hiermee draag je ook bij aan het goede doel van de stichting Make-a-Wish!
NB: alleen dineren en feesten kan ook, daarvoor bedragen de kosten € 50,00 p.p. Alleen wandelen € 15.
Inschrijven kan via His Wilms 06-51258497 of h.wilms@btozaanstad.nl.

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om weer kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun eigen toekomst en die van de familie een wereld van verschil betekenen. Door mee te doen met de wandeling draag jij bij om de droom van een ziek kind waar te maken!

‘Make a wish’ voor 2016
Kun je niet meedoen, maar wil je het goede doel wel steunen, dan kun je onze wijnen kopen: een mooie droge witte Weissburgunder en een rode Dornfelder van het kwaliteits wijnhuis Alois Kirchen. Hier vind je meer informatie en kun je deze bestellen. Van elke fles wijn gaat 5 euro naar Make-a-Wish. Op de slotavond in het Twiskerslot wordt ook nog wijn verkocht. Mooie gedachte om een fles wijn met de feestdagen weg te geven: wat wordt jouw wens voor 2016?

Een gedachte over “2015: Make-A-Wish TwiskerWandeling, loop je mee om een droom te verwezenlijken?

  1. Pingback: Make-A-Wish TwiskerWandeling, loop je mee om een droom te verwezenlijken? | Vrouw@lert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s