Voorstelling No Sweat = female power!

Hangend aan palen, touwen en trapezes beelden acht vrouwen in No Sweat het leven van de vrouw uit: onschuld en seks, liefde en woede, onderdrukking en respect, risico en controle. Multi-getalenteerde vrouwen dansen en bewegen op opzwepende muziek over het podium én ver daarboven. No Sweat is female power!

vrouwalert-nosweat

In de voorstelling vervagen grenzen tussen dans, acrobatiek en theater. Vrouwen tarten brutaal maar altijd elegant de zwaartekracht. No Sweat bestaat uit briljante combinaties van vrouwelijke kracht, lenigheid en gevoeligheid op lekkere muziek. En dat Aretha Franklin’s hit ‘Respect’ in de show zit, is geen toeval.

Woensdag 11 november te zien in de Vest in Alkmaar.

Beeld: Marc Gremillon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s