Down under: weet jij hoe het eruit ziet?

Je zou toch denken dat er weinig taboes meer zijn over seksualiteit. Maar hoe seksueel geëmancipeerd zijn vrouwen eigenlijk, als ze niet eens hun eigen vagina onder ogen durven te zien? Weet jij hoe het er down under uitziet? De vrouwen in het onderstaande filmpje wisten het niet.

Designervagina
Veel vrouwen hebben nog nooit naar hun eigen vagina gekeken. Waarom? Schaamte, onzekerheid, angst én blijkbaar bekijken zij zichzelf met een mannelijke blik. Mannen zien toch vooral designervagina’s in de media. Liefst kaal, met zo weinig mogelijk schaamlip. Dat deze meestal door een plastisch chirurg zijn weggehaald, wordt daar dan niet bij verteld.

Eigenlijk heel treurig dat de vrouwen in dit filmpje voor het eerst hun vagina zien. Want waar ‘swaffelen’ zelfs in de Dikke van Dalen is opgenomen, durven vrouwen niet naar zichzelf te kijken uit angst dat het down under niet mooi of sexy genoeg is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s