Vrouw in de media 2015

Winnares 2014 Wanda de Kanter mocht de winnares Vrouw in de Media 2015 bekendmaken. En…

Wanda de Kanter

Wanda de Kanter en Pauline Dekker zijn allebei longarts. Wanda in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam en Pauline in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.  Zij zien in hun werk de gevolgen van roken en zetten zich in om mensen te helpen stoppen met roken. ‘Als niemand zou roken, zouden onze wachtkamers zo goed als leeg zijn.’ Veel in de media vertegenwoordigd zijn, helpt hen bij hun missie.

Vrouw in de media

Meer vrouwen in de krant, op de radio en aan tafel bij de talkshows op tv. Vakerindemedia.nl is een uniek mediaplatform waar deskundigen onder de aandacht worden gebracht bij journalisten en redacties van tal van mediabedrijven. Via dit platform zet je jezelf in de spotlights bij 900 journalisten en redacteuren. Van tv, krant, online tot radio. Van landelijk tot regionaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s