Vind je talent bij Godin & Training

Op Internationale Vrouwendag – dinsdag 8 maart 2016 – kun je in West-Friesland op zoek naar je eigen vrouwelijke talenten. Godin & Training is een theaterspektakel rond zeven mythologische powervrouwen die in ons allemaal schuilen. Van de strategische Athena tot de sensuele Aphrodite: hoe zet je de juiste powervrouw in?

Praktische handvatten

Godin & Training maakt je bewust van jouw specifieke talenten, waarin je je onderscheidt van anderen en biedt spelenderwijs praktische handvatten die je direct kunt inzetten in werksituaties. Je leert switchen tussen de verschillende archetypen en al doende breid je je gedragsrepertoire uit. Doe alvast de godinnentest en kom erachter welke godinnen bij jou het beste scoren! Of neem een kijkje via Facebook

Aanmelden

Alle vrouwen uit de regio West-Friesland zijn van harte welkom op 8 maart 2016 om 20.00 uur in de Hervormde Kerk in Wognum. Kosten: 20 euro inclusief consumptie. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via 2016godin@gmail.com

Soroptimisten

Deze bijeenkomst is een initiatief van Soroptimistclub Hoorn e.o. Soroptimisten vormen een netwerk van werkende vrouwen die zich inspannen om het leven en de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Onze projecten zijn o.a. gericht op geweld tegen vrouwen, veilige sanitaire voorzieningen, onderwijs en leiderschap. Onderwerpen die het leven van vrouwen en meisjes beïnvloeden: over de hele wereld, maar ook in Nederland en West-Friesland. Wereldwijd zijn er 80.000 Soroptimisten in 132 landen. Nederland telt 100 clubs en 3400 leden. De 45 leden van club Hoorn e.o wonen in en rondom de drie steden in West-Friesland: Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s