Ja! Je bent nodig

Ken je ‘Omdenken’? Omdenken is een levenshouding waarmee je veel kunt bereiken. Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daarmee zou kunnen. Met omdenken zeg je ja in plaats van nee. Want zeg je ja, dan kun je daarmee nieuwe mogelijkheden creëren. Daarover gaat het boek ‘JA’ dat in het najaar 2016 moet uitkomen. En ja, jij bent daarvoor nodig.

Voor het boek ‘JA’ dat in het najaar 2016 uitkomt, ben jij nodig voor de inhoud. Dit boek gaat over omdenken. Wat gebeurde er bij jou toen je JA in bepaalde situaties zei? Welke mogelijkheid creëerde jij daarmee? De makers zijn op zoek naar verhalen van jouw leven, werk of privé, waarin je er achterkwam dat JA een ommekeer betekende. Dat je de dingen accepteerde zoals ze zijn in plaats van je er tegen te verzetten of er onderdoor gaan. Verhalen die laten zien dat JA betekende dat je er juist een nieuwe mogelijkheid mee creëerde. Want dat is wat omdenken in de kern is: ja zeggen tegen dat wat is.

Heb jij een mooi verhaal, een belevenis, anekdote, boek, bron of wetenschappelijk onderzoek over ja zeggen, deel dat dan met de makers. Of heb je laatst een ontzettend inspirerend boek gelezen over een relevant thema? Ook dat willen ze graag weten! Verhalen kunnen met naam of anoniem opgenomen worden. Jouw informatie kun je mailen naar info@omdenken.nl

Hieronder vind je de oproep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s