Lock me up, Free a girl

Nancy Bommel zet zich regelmatig in voor goede doelen. Ditmaal doet ze dat voor Free a Girl. Deze organisatie zet zich in om jonge Indiase meisjes te bevrijden uit de gedwongen prostitutie en de daders te veroordelen. Duizenden Indiaase meisjes worden opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel. Op 21 mei levert Nancy 12 uur van haar vrijheid in door zich te laten opsluiten in zo’n zelfde hokje van 1m bij 2m, samen met 250 andere vrijwilligers.

NancyB-602x400

 

Free a Girl heeft de afgelopen 7 jaar bijgedragen aan de bevrijding van 3.656 meisjes uit bordelen in Azië. Een prachtig resultaat maar er zijn helaas veel meer bevrijdingen nodig! Wereldwijd worden nog altijd miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie.

Nancy: “Ik weet dat er ook in eigen land nog zoveel problemen zijn die we gezamenlijk kunnen en moeten oplossen. Toch wil ik je vragen mij te helpen om deze meisjes niet te vergeten. Zij verdienen een veilige en onbezorgde jeugd en een toekomst waarin ze niet worden verstoten door hun familie, maar weer terug kunnen keren in de samenleving. Ik zou het geweldig vinden als je een bedrag zou willen doneren om meer bevrijdingen mogelijk te maken en samen met mij meisjes te redden uit de handen van pooiers en bordelen.”

 

 

Voor € 50 kun je al 1 meisje bevrijden, rehabiliteren en re-integreren! Vanaf € 2,50 kun je al doneren, elk bedrag is welkom.

Namens alle meisjes die nu nog wachten om uit deze nachtmerrie bevrijd te worden, ontzettend bedankt! Hier kun je jouw donatie doen.

Een gedachte over “Lock me up, Free a girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s