Doe jij mee met de autopuzzelrally voor Make a Wish?

Dit jaar organiseert Soroptimistclub Hoorn e.o. samen met de Lions Club Opmeer wederom een autopuzzelrally met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Make-A-Wish. De autorally vindt plaats op 24 en 25 september 2016.Vorig jaar leverde de rally een donatie van € 10.000,- op, waarmee Make a Wish de liefste droom van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling kan laten gaan. Doe jij dit jaar ook mee?

rallyJe kunt meedoen met de 2-daagse rit naar Zuid-Limburg, waar de Mergellandroute gereden wordt. Of je doet mee aan de zondagmiddag rally, die rondom restaurant La Mere Anne gereden wordt in Oudendijk. Voor beide rallytochten is er een gezamenlijk afsluitend buffet, waar bovendien wijn verkocht wordt voor hetzelfde doel.

De wijn is afkomstig van de wijnboer Alois Kirchen, die op zaterdagavond in Limburg met zijn live-band voor een gezellige avond zorgt. Te koop is een heerlijke droge witte Weissburgunder en een heerlijke rode Dornfelder, die je overigens nu al kunt aanschaffen.

Waarom meedoen? Omdat een rally rijden hartstikke leuk is en gewoon met je eigen auto kan. Het gaat niet om de snelheid, het gaat om het plezier van de rally en om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Het inschrijfgeld voor de 2-daagse rally bedraagt € 660,- en daarvoor krijg je voor 2 personen:

  • koffie met broodjes op de ochtend van vertrek
  • een lunch bij aankomst in Zuid-Limburg
  • een prachtige rally met puzzelopdrachten
  • een bezoek aan een toeristische attractie
  • een dineer in Hotel Kasteel Bloemendal in Vaalst
  • feestavond met live-muziek
  • overnachting met ontbijt
  • lunch met toeristische attractie
  • slotavond met buffet in La Mere Anne, waar je nog 2 mensen voor mag uitnodigen

Binnenkort vind je hier het complete programma, ook wat betreft de zondagmiddag.

Wil je de droom van een ziek kind vervullen?Schrijf je dan in voor de 5e LIONS OPMEER RALLY i.s.m. Soroptimistclub Hoorn e.o.!

vrouwStichting Make-A-Wish® Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Door mee te doen aan de rally kun je dus de droom van een ziek kind waarmaken.

Meer informatie en/of opgeven kan vanaf nu via Marcel Tillemans; telefoon 0229-571928 of 06-13440194 en e- mail tillemansmarcel@hotmail.com
of met His Wilms – 06-51258497 of hwilms@hotmail.com

Dank aan de sponsors (meer sponsoren zijn altijd welkom)

sponsors

Een gedachte over “Doe jij mee met de autopuzzelrally voor Make a Wish?

  1. Pingback: Ook vrouwen rijden autorally’s | Vrouw@lert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s