Halve finalisten TheNextWomen Pitch Competition bekend

Elf vrouwelijke startups – negen Nederlandse, één uit Griekenland en één uit de Verenigde Staten – hebben zich geplaatst voor de halve finale van TheNextWomen Pitch Competition. Op 23 mei 2016, tijdens TheNextWomen Innovation Summit, zullen uit deze halve-finalisten de twee meest veelbelovende startups worden geselecteerd. De derde finalist wordt gekozen via een stemming. Ondernemersplatform TheNextWomen en maandblad OPZIJ organiseren het evenement om vrouwelijke start-ups, scale-ups, investeerders en bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

The-Next-Woman-100-10935

De drie finalisten mogen op het hoofdpodium hun startup voor honderden vrouwelijke ondernemers uit het publiek en de investeerdersjury – bestaande uit deskundigen, investeerders, pers en adviseurs – pitchen. Het is voor de vijfde keer op rij dat TheNextWomen de meest innovatieve startups van over de hele wereld het podium biedt. Een prijs is er voor alle drie de finalistes: zij ontvangen een converteerbare lening uit het TheNextWomen CrowdFund.

Wie wordt volgens jou de derde finalist? Hier kun je stemmen

Op deze vrouwen kun je stemmen:

De halve finalisten van 2016 zijn: Annemarie Johannes (Virtask), Athina Dova (Owiwi), Danique Wiltink (Nimbles), Eline Leijten (Plugify), Hefziba ten Brink (Wound-ex), Inge Proost (Rate.nl), Kara Wiegand (Threads Worldwide), Karin Jakobsen (Brightpensioen), Susanne de Raaij (Biobite), Wendy Bogers (Ligo), Yvonne Eshuis (Voiila)

23 mei TheNextWomen Innovation Summit in Amsterdam

Tijdens TheNextWomen Innovation Summit in Pakhuis West in Amsterdam komen diverse sprekers aan het woord, waaronder Koningin Maxima. Zij houdt haar toespraak mede in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Ook zijn er interessante workshops bij te wonen, zoals coderen, online marketing en privacy van client data. Op de Innovation Alley presenteren start-ups hun nieuwe producten.

‘Ondernemers en het corporate bedrijfsleven zijn nu nog te veel twee gescheiden werelden, terwijl ze elkaar juist nodig hebben om te groeien’ – Simone Brummelhuis, oprichter van TheNextWomen

‘Het bedrijfsleven is een wie-kent-wie-netwerk. Door het netwerk van vrouwen uit te breiden, ondersteunen we hen om hun ambities waar te maken’ – OPZIJ-hoofdredacteur Irene de Bel

Meer informatie en het bestellen van kaarten kan hier.

Bron: sprout.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s