Lingerie maakt 56-jarige Jolanda gelukkig en dus opent ze nu haar eigen winkel

Sluiten steeds meer grote winkelketens hun deuren, voor Jolanda van Dijnsen (56) was dat geen reden om een eigen speciaalzaak te openen. De enige manier om haar passie voor lingerie vorm te geven. Jolanda laat zien dat je ook op latere leeftijd nog volop kansen in het leven hebt als je ergens voor gaat.

Bh uit de collectie Sapph

Bh uit de collectie Sapph

Vrouwen helpen

Sinds haar puberjaren al Jolanda al bezig met bh’s. Waarom? Omdat ze het een boeiend product vindt! Jolanda: “Een bh mag wel mooi zijn, maar moet vooral functioneel zijn en goed zitten. Ik hoor van veel vrouwen om me heen al jarenlang dat ze moeite hebben met het vinden van een goede bh. Vaak dragen ze een verkeerde maat, terwijl dat hartstikke slecht is voor je borsten. Nu ik mijn eigen speciaalzaak heb, kan ik vrouwen helpen aan een goede én mooie bh.”

Onzeker over lichaamsdeel

Volgens Jolanda zijn vrouwen vaak onzeker over hun borsten. En dat maakt het kopen ervan tot een struggle. “Onnodig”, zegt ze. “Iedereen heeft andere borsten en bij niemand zijn beide borsten precies gelijk. Ik hoop vrouwen in mijn winkel op hun gemak te stellen.”

Doen waar ze écht gelukkig van wordt

Nieuw is het ondernemerschap niet voor Jolanda. Met een man die een eigen zaak heeft en de zorg voor haar dochters, werkte Jolanda een tijdlang niet. Sinds de dochters het huis uit zijn, begon het ondernemerschap ook bij Jolanda te kriebelen: “Ik vond het hoog tijd nog een keer te gaan doen waar ik écht gelukkig van word. En een eigen winkel was al jaren een droom van me. Dat ik die droom nu in combinatie met mijn interesse voor lingerie kan realiseren, voelt fantastisch.”

Bron: deondernemer.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s