Those ladies sure knew a bit about PR!

Soroptimist is een wereldwijde club. In elk werelddeel vind je Soroptimistclubs en veel van hen zijn actief op social media. Zo verbindt social media de wereld, zoals deze post laat zien, die onze Duitse ‘sisters’ op Facebook plaatsten. Dat werd weer geliked door ‘sisters’ in Australië. De kop bij onderstaande foto, die overigens genomen is in Amerika, luidt:

Those ladies sure knew a bit about PR!

violet richardson wardDeze foto is gemaakt in 1922 in Oakland, Californië. De vrouw die de auto bestuurt, is Violet Richardson Ward, de 1e President van de 1e Soroptimist Club ter wereld. Deze werd geïnaugureerd op 3 oktober 1921 in Oakland.

Ook berichten van Soroptimistclubs bekijken om te zien welke goede doelen Soroptimisten wereldwijd steunen? Check #soroptimist op Twitter. Vaak linken de clubs naar hun Facebookpagina of internetsite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s