Loop voor kinderen die het zelf niet kunnen: steun de Titia Stichting

Stel je hebt een kind dat niet kan lopen. Vreselijk toch? Daarom organiseert Soroptimistclub De Kop van Overijssel op vrijdagavond 8 juli een Fundraising-wandeling rond de Woldberg in Steenwijk. De €5,- die je daarvoor betaalt, komt volledig ten goede aan de Titia Stichting. Deze helpt in Derde Wereldlanden invalide kinderen weer mobiel te krijgen. Zo gaan één à twee keer per jaar twee orthopedische chirurgen uit het Diaconessen ziekenhuis te Meppel met hun operatieassistente twee weken lang naar het Njinikom ziekenhuis te Kameroen, waar ze belangeloos een 60-tal operaties uitvoeren om kinderen met vergroeide benen weer mobiel te krijgen.

Titia stichting

De wandeling waaraan je vrijdagavond 8 juli kunt meedoen gaat door een prachtig en goed beloopbaar natuurgebied. Onderweg kun je op meerdere plekken genieten van een drankje en een hapje. Ook wordt er op een aantal plaatsen meer verteld over de historie en bijzonderheden van de Woldberg en haar omgeving. Je loopt zowel door het bos als door een kleinschalig landschap met boswallen, heideveldjes, akkers en weilanden.

De wandeling start tussen 18.30 – 19.30 uur en eindigt ook weer bij het Tuks Theehuis, Bergweg 7183 – 34 MC Tuk.  Iedereen is van harte welkom (incl. aangelijnde honden).

Voor informatie of vragen: kopvanoverijssel@soroptimist.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s