Adventskalender voor het goede doel

De serviceclubs Rotary Medemblik-Koggenland en Soroptimistclub Hoorn e.o. hebben de krachten gebundeld: gezamenlijk brengen zij dit jaar voor het eerst een Adventskalender uit voor het goede doel. Met de opbrengst krijgen gezinnen die gebruik maken van Voedselbank West-Friesland een Kerstuitje aangeboden bij VUE cinema in Hoorn, inclusief kerstfilm en lekkers.stoomtrein-lr

Bij een Adventskalender maak je van 1 december tot aan Kerstavond dagelijks een vakje open. Achter elk deurtje zitten diverse prijzen, die een waarde van ruim 5.000 euro vertegenwoordigen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse Westfriese bedrijven en lopen uiteen van entreebewijzen voor musea en cultuur, overhemden op maat gemaakt,  eet- en drinkwaar, cosmetische behandelingen en muziekprijzen tot aan de hoofdprijs: een geldbedrag van 425,- euro.

Voor vijf euro 24 dagen lang kans op een prijs

De kalender kost € 5,- en is voorzien van een lotnummer. Vanaf 1 december worden op deze site dagelijks de gewonnen lotnummers en een beschrijving van de gewonnen prijs kenbaar gemaakt. Hier vind je een lijst van de sponsoren.

5 euro Sinterklaascadeauprijs

Tip: doe de Adventskalender cadeau voor het Sinterklaasfeest, laat jouw personeelsleden en/of vrijwilligers met deze kalender zien dat je hen waardeert of verras een dierbaar iemand in je omgeving ermee. Behalve dat je met jouw aankoop gezinnen steunt die gebruik maken van de Voedselbank West-Friesland, maken de ontvangers van de Adventskalender tot aan Kerstavond kans op mooie prijzen!

Online bestellen

De Adventskalenders zijn onder meer te koop bij de Spar in Bovenkarspel, Apotheek de Korenbloem in Zwaag, Apotheek Wognum en bij de Museum Stoomtram in Hoorn. De kalenders zijn ook bij de leden van de beide clubs op te halen, die in het gehele gebied van Westfriesland wonen. Meer informatie en ook bestellen van de kalenders kan via aktiekalender2016@gmail.com. Bij afname van minimaal 10 kalenders worden deze zonder portokosten verstuurd. Vragen over deze actie? Bel met Sigrid Koeleman (0229-572524).

Beeldcredit: collectie Museumstoomtram Hoorn – fotografie Jan Siebring

Let op: op het origineel zijn de cijfers van de 24 vakjes witgekleurd.

Voor deze loterij is een kansspelvergunning afgegeven door de kansspelautoriteit op 18 november onder nummer 10487.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s