Overhandiging filmvouchers Voedselbank West-Friesland

kalenderactie-voedselbank002Dit weekend krijgen alle kinderen en hun gezinsleden die gebruik maken van Voedselbank West-Friesland een kerstgeschenk in hun pakket. Liesbeth Klaarenbeek, Tryja Boven en Sigrid Koeleman van Soroptimistclub Hoorn e.o. en Philip Vos van Rotaryclub Medemblik-Koggenland overhandigden de feestelijk ingepakte filmvouchers aan Peter de Vries van de Voedselbank West-Friesland. Mede dankzij de sponsoren en natuurlijk iedereen die een Adventskalender heeft aangeschaft, konden wij deze schenking doen. Als gezin kunnen de kinderen genieten van een kerstfilm, inclusief de door VUE cinema beschikbaar gestelde versnapering. Zo zijn ook voor deze gezinnen de feestdagen écht feestelijk.

We make it a december to remember!

 

Beeldcredit: Lex Salverda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s