Kandidaten gezocht met hart voor vrouwenvoetbal

Wij van Soroptimistclub Hoorn e.o. hebben wel wat met vrouwenvoetbal. Samen met de regioclubs organiseerden wij een aantal jaar geleden de actie ‘Wij spelen de bal’, waarmee we geld ophaalden voor straatmeisjes in Colombia. Sindsdien zit vrouwenvoetbal in de lift! Heb jij ook iets met vrouwenvoetbal? Dan ben je misschien geïnteresseerd in onderstaande interessante vacatures bij de op te richten Coöperatieve vereniging Eredivisie Vrouwen! Ben je niet op zoek naar een andere baan, dan ben je wellicht geïnteresseerd om jezelf aan te melden als lid voor de Raad van Commissarissen. Wees er wel snel bij, want de verwachting is dat de oprichting in februari 2017 wordt afgerond en zodra dit het geval is, wil de organisatie zo snel mogelijk aan de slag.

De Eredivisie Vrouwen bestaat dit seizoen uit acht teams: Achilles ’29, ADO Den Haag, Ajax, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV, FC Twente en Telstar VVNH. Sinds de invoering van de Eredivisie Vrouwen is er een meer gezamenlijke samenwerking tussen de deelnemende 8 clubs. Deze goede samenwerking en groei de van Eredivisie Vrouwen, in combinatie met de ontwikkelingen in het vrouwenvoetbal, heeft de clubs doen besluiten om een Coöperatieve vereniging Eredivisie Vrouwen op te gaan richten.

Deze Coöperatieve vereniging zal zich gaan met name gaan richten op organisatorisch, marketingtechnisch en commercieel gebied, om zo de Eredivisie te laten groeien. Om deze organisatie vorm te geven is de Coöperatieve vereniging op zoek naar een Algemeen Directeur en Commercieel Directeur. Ook voor de Raad van Commissarissen worden leden gezocht die affiniteit met vrouwensport en voetbal in het bijzonder hebben.

De Eredivisie Vrouwen is een stap in de richting van een betere toekomst van het Nederlands vrouwenvoetbal. De KNVB is met de deelnemende clubs overeengekomen vanuit deze stabiele basis de komende seizoenen verder samen te werken aan een aantrekkelijke en aansprekende Eredivisie Vrouwen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s