Hoofdprijswinnaar Adventskalender bekend

Fesili Singelenberg van de Soroptimistclub Hoorn e.o. en Philip Vos van Rotaryclub Medemblik-Koggenland maakten Corné Jobse afgelopen week gelukkig met zijn gewonnen hoofdprijs van 425 euro. Die won hij op zijn lotnummer van de gezamenlijke Adventskalenderactie van de beide clubs. Met de opbrengst van de actie konden de kinderen van gezinnen, die afhankelijk zijn van de Voedselbank, een feestelijke filmavond meemaken in de Hoornse Vue-bioscoop.

hoofdprijsHeb jij nog niet gecheckt of je een prijs gewonnen hebt? Voer jouw lotnummer op de homepage in bij ‘Zoeken’. Is er een prijs gevallen op jouw nummer, dan verschijnt de link in beeld, van de pagina waar deze in staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s