Wat Soroptimisten doen? Je leest het in ons Sociaal Jaarverslag

Het waren altijd oorlogen of periodes van onderdrukking die leidden tot oprichting van Soroptimistclubs. De vrouwen die het initiatief namen waren altijd vrouwen die zich het lot van vluchtelingen en slachtoffers van geweld aantrokken. En Soroptimisten doen dat nog steeds. In ons Sociaal Jaarverslag lees je alles over onze activiteiten en waar we voor staan. Wie weet besluit jij na het lezen hiervan ook wel lid van een club te worden? Ruim 100 clubs in Nederland zetten zich met raad, daad, belangenbehartiging, financiële ondersteuning, kennis en professionele netwerken in voor vrouwen en meisjes wereldwijd! Er is vast wel een club bij jou in de buurt.

Overigens vind je in het Sociaal Jaarverslag diverse kortingen van adverteerders. Klik op de afbeelding om ons Sociaal Jaarverslag te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s