Event: Female Power and Potential

 

Tijdens het event Female Power and Potential en Enschedé op dinsdag 9 mei gaan Monique Kedde (Program Manager Defensie en Ruimtevaart bij Thales Nederland B.V.) en ViolaVirus (curator van Internet of Women Things) met elkaar in gesprek. Monique gaat dieper in op het belang van vrouwen in een door mannen gedomineerde omgeving, het belang van een goede mix van hard skills en soft skills en de invloed daarvan op (technologische) ontwikkelingen en producten. ViolaVirus gaat in op de behoeften van vrouwen op het gebied van internet en technologie en vertelt meer over werken waarin de invloed van vrouwelijke waarden, ontwerpers en kunstenaars zichtbaar is.

Vrouwen als innovators en makers

Dit event is een samenwerking tussen KRACHT on Tour Twente en de tentoonstelling Internet of Women Things die invloed van vrouwen op ontwerp en technologie over het voetlicht brengt. Wat is de kracht van vrouwen als innovators en makers? Tijdens het event is er gelegenheid om de tentoonstelling Internet of Women Things te bezoeken.

KRACHT on Tour is een initiatief van Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bussemaker wil meer vrouwen stimuleren hun talenten te ontdekken, te benutten en te verzilveren. Want dat betekent dat zij zelfstandiger zullen zijn, meer keuzevrijheid hebben en een sterkere positie in de maatschappij.

Wanneer en waar?

Dinsdag 9 mei 2017, inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Toegang: gratis. Locatie: Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Aanmelding: gewenst per email naar receptie@tetem.nl o.v.v. Female Power and Potential

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s