Young Lady Business Academy

 

Elske Doets is de Zakenvrouw van het jaar 2017. Sinds 2001 is zij directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours. Dit is een reisorganisatie die al 36 jaar succesvol vakantiereizen naar de USA en Canada organiseert en verkoopt. Elske Doets nam het stokje over van haar vader, Jan Doets.

Jonge onderneemsters tussen 15 en 24 jaar

Bij de inontvangstneming van de prijs kondigde Elske Doets aan dat ze een inspirator wil zijn voor jonge meisjes op middelbare scholen. Ze wil hen helpen hun passie te vinden, die doelgericht te volgen en een succesvolle vrouwelijke ondernemer te worden. “Het is zo zonde dat er veel MKB-bedrijven, een belangrijke drager van de economie in Nederland, niet worden overgedragen aan de volgende generatie. Gewoonweg omdat deze generatie het niet sexy vindt”.

De Young Lady Business Academy is door Elske Doets opgericht om ‘Young Ladies’ tussen 15 en 24 jaar van alle leerniveaus te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen.

Aanmelden

Ben je of ken je zo’n jonge, enthousiaste vrouw die ervan droomt om later een succesvolle onderneemster of zakenvrouw te worden? Stuur dan je persoonlijke motivatie voor 12 mei toe aan de Young Lady Business Academy. Degene met de allerbeste Young Lady Business Case gaat vier dagen met Elske Doets mee op zakenreis naar de USA of Canada.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s