Nieuwe vakvrouwen vormen samen 103e Soroptimistclub

Onlangs is in het Gooi Soroptimistclub 103 opgericht: Gooische  Meeren. De club start met 24 vrouwen die allen wonen en werken rondom het Gooimeer. Deze vrouwen willen meer dan Goois zijn. Ze willen zich sterk internationaal oriënteren en zich inzetten voor een grote diversiteit, zowel in etniciteit als in beroep. Met hun vakkennis en inzet doen ze aan fundraising om projecten financieel te ondersteunen. Hiermee verbeteren ze het leven van vrouwen en kinderen die het minder hebben.

HET IS FANTASTISCH TE WETEN DAT ZOVEEL VAKVROUWEN HUN TIJD EN ENERGIE WILLEN STEKEN IN HET ONTSTAAN VAN DE 103e SOROPTIMISTCLUB IN NEDERLAND!

Fundraising voor vluchtelingen op Lesbos

Een aantal leden is afkomstig van club Bussum, die te groot werd. Maar de meesten vrouwen zijn nog niet eerder met het gedachtegoed van het Soroptimisme in aanraking gekomen. Samen met Soroptimisten die soms al 20 jaar lid zijn, steken deze nieuwe vakvrouwen hun tijd en energie in het ontstaan van de 103e club. Hun eerste project voor fondswerving is ‘Movement on the ground’, een ‘jong’ initiatief dat zich richt op het concreet en daadkrachtig ondersteunen van vluchtelingen op Lesbos.

Ook geïnteresseerd om Soroptimist te worden? Neem contact op met club Hoorn e.o. via hoorn@soroptimist.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s