Chocoladeharten voor Free a Girl

Free a girl. En dan natuurlijk het liefst allemaal. Dat is het doel van de gelijknamige stichting Free a Girl die zich inzet voor kinderen die slachtoffer zijn van prostitutie wereldwijd. De schattingen lopen uiteen van 1,2 tot 1,8 miljoen kinderen! Door een chocoladehart te kopen van Soroptimisten, help jij deze kinderen.

Deze kinderen uit de prostitutie halen is één doel. Maar hen rehabiliteren, re-integreren en hun positie verbeteren is een groot ander doel. Het gezicht van Free a Girl is Arjan Erkel, ooit zelf ontvoerd in Dagestan. Zo weet hij wat het betekent om langdurig opgesloten te zitten in een kleine ruimte. En hoe het is om na de bevrijding een tweede kans te krijgen. Met het opgehaalde geld van de chocoladeharten maken Soroptimisten het mogelijk dat vijftien goed opgeleide ex-slachtoffers aan de ‘School for Justice’ in India een rechtenstudie kunnen volgen. Doel: de daders te vervolgen. De eerste twintig meisjes starten in Mumbai, India.

Hartenactie

Je kunt heerlijke fairtrade chocoladeharten kopen en met de opbrengst (een euro per hart) steun je de School for Justice. In totaal is er € 50.000,- nodig voor de oprichting van de school. De harten zijn er in melk, puur en wit en smaken heerlijk. Leuk om bijvoorbeeld aan het eind van het schooljaar aan de leerkracht cadeau te doen. De harten kosten 3 voor 5 euro en bestel je er meer dan 1.000 (voor je bedrijf bijvoorbeeld), dan kosten ze € 1,50 per stuk.

Bestellen kan via hartenverkoop@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s