EK Vrouwenvoetbal meer aandacht

Zondag gaat het EK Vrouwenvoetbal van start in Utrecht. De openingswedstrijd gaat tussen Nederland en Noorwegen; op papier twee van de sterkste ploegen. De wedstrijd is al uitverkocht, maar voor vele andere wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar. En anders is er altijd nog Marktplaats of Ticketswap.

Het vrouwenvoetbal krijgt steeds meer aandacht. Kranten en tv besteden er tijd en ruimte aan. De namen van (oud-)speelsters als Daphne Koster en Anouk Hoogendijk worden steeds bekender. Ook de NOS gaat het EK serieus benaderen. Sportpresentatrice Rivkah op het Veld heeft zich daar hard voor gemaakt.

Niet alleen Utrecht ontvangt de zestien Europese ploegen. Ook in de stadions in Rotterdam, Breda, Doetinchem, Tilburg, Enschedé en Deventer worden wedstrijden gespeeld. De finale is op 6 augustus in Enschedé. Wie weet met de Oranje Leeuwinnen op het veld?

Een gedachte over “EK Vrouwenvoetbal meer aandacht

  1. Pingback: Vrouwenvoetbaltoernooi levert 44 miljoen op | Vrouw@lert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s