Kracht on Tour in Hoorn

Kracht on Tour Noord-Holland Noord
Kracht on Tour Noord-Holland Noord biedt vrouwen workshops waarbij ze écht iets opsteken, inspirerende sprekers, informatie over het werk van de toekomst, en praktische tips en trucs voor werk en opleiding. Daarnaast zijn vele bedrijven en organisaties aanwezig die onder meer vacatures, stages en trainingen aanbieden.

Hoorn
Donderdag 19 oktober 2017 in Theater het Park te Hoorn,
van 8.30 (inloop) -12.30 uur
De leiding van de bijeenkomst is in handen van Annemarie van Gaal.

 

Via KRACHT on Tour worden vrouwen gestimuleerd hun talenten te ontdekken, te benutten en te verzilveren. Want dat betekent dat zij zelfstandiger zijn, meer keuzevrijheid en een sterkere positie in de maatschappij hebben.

Een inspirerende bijeenkomst voor vrouwen die Kracht verzamelen om zich te laten gelden op de arbeidsmarkt. Aanmelden

Ministerie van OCW
Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W om vrouwen te attenderen op hun economische zelfstandigheid. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseer.  Op 19 oktober 2017 organiseert RPAnhn  een Kracht on Tour-bijeenkomst in Hoorn.

Win win situatie
Als organisatie kun je dealmaker zijn. De organisatie is op zoek naar gouden dealmakers. In Hoorn kun je deze op eigen wijze gestalte geven. Zo kun je iets betekenen voor vrouwen en hun kansen op de arbeidsmarkt kleuren. Steentje bijdrage meld direct aan!

2 oktober – Den Helder
12 oktober – Alkmaar
19 oktober – Hoorn

Meer info: http://www.rpa-nhn.nl/krachtontour

 


Een gedachte over “Kracht on Tour in Hoorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s