Dank voor uw bijdrage aan de Adventsloterij

De Adventsloterij is afgelopen. Wij danken u voor de aankoop van een lot. Deze adventskalender had als doel een verwendag voor jonge weduwen en hun kinderen te organiseren en was een initiatief van de twee Westfriese serviceclubs Soroptimistclub Hoorn e.o. en Rotary Medemblik-Koggenland. Op 4 januari 2018 komen 25 weduwen en hun kinderen bij elkaar om door ons in de watten te worden gelegd. Zó noodzakelijk voor deze groep voor wie het gemis, juist in deze feestdagen, zo pijnlijk voelbaar is.

Uiteraard danken wij onze sponsoren. Dankzij hun aangeboden prijzen was het mogelijk de Adventskalender samen te stellen.

  • Tip: eenvoudig checken of uw lotnummer een winnende is? Tik uw lotnummer in de zoekfunctie in op onze site (rechtsboven als u vanaf een computer werkt). Heeft u geen prijs gewonnen, dan kan er geen pagina worden weergegeven. Heeft u een prijs gewonnen, dan komt de pagina waarop uw lotnummer staat naar boven.

Leef van dag tot dag, want niemand heeft je morgen beloofd. – Stichting de Jonge Weduwe

De leden van Soroptimistclub Hoorn e.o. en Rotaryclub Medemblik-Koggenland wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s