Ontspannen verwendag voor jonge weduwen

Schilderen, dansen, karate en een theaterworkshop voor de kinderen. Yoga, stoelmassage, een schoonheidsbehandeling en een setje mooie nagels voor alle moeders. Samen met een trommelsessie en een lekkere lunch werd het vooral een gezellige, ontspannen dag voor iedereen.

De verwendag voor jonge weduwen op 4 januari was een groot succes. Ruim 20 vrouwen en meer dan 30 kinderen waren aanwezig op de dag die plaatsvond in basisschool Het Fluitschip in Hoorn. De verwendag werd georganiseerd om vrouwen die al op jonge leeftijd hun partner hebben verloren een uitlaatklep te bieden en hen de mogelijkheid te geven steun te vinden bij lotgenoten. Ook voor de kinderen was het een welkom uitje aan het einde van de schoolvakantie.

De verwendag werd mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Adventsloterij die door de Rotary Medemblik-Koggenland en Soroptimistclub Hoorn werd georganiseerd. Nogmaals dank aan alle sponsoren en alle kopers van loten voor de Adventsloterij 2017. En als u een prijs gewonnen heeft: van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s