Leading Ladies – de vloer op met TangoToolsTraining

We hebben allemaal onze kwaliteiten en valkuilen in hoe we met anderen omgaan. Onze collega’s, partners en vriendinnen weten er alles van. Op Internationale Vrouwendag gaan we onze communicatieve vaardigheden op een spannende manier in de spotlights zetten: we gaan tangodansen!

De workshop ‘Leading Ladies’ van TangoToolsTraining is een speelse zoektocht naar onze sterke kanten in het contact met anderen: hoe we afstemmen, overtuigen, verleiden en verbinden. En naar hoe we daarin – zowel in werk- als privésituaties – nog effectiever kunnen worden.

De Argentijnse tango is een improvisatiedans. Er zijn geen vaste patronen; de dans ontstaat door de non-verbale communicatie tussen leider en volger. Daarom is het een doeltreffend middel om onze manier van communiceren te onderzoeken. In deze workshop gaan we dan ook letterlijk met elkaar de vloer op om aan den lijve te ervaren wat het effect is van onze communicatie op de ander. Zo houden we elkaar en onszelf al dansend een (lach)spiegel voor. Je hoeft dus niet te kunnen dansen om mee te doen!

Aanmelden

Soroptimistclub Hoorn e.o. organiseert de workshop op donderdag 8 maart 2018 in Café De Vriendschap in Wadway. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kosten € 20,-, inclusief twee consumpties. Een deel van de opbrengst is bestemd voor Stichting De Jonge Weduwe. Aanmelden kan door een email te sturen aan: vier8maart@gmail.com Er is een mogelijkheid om vooraf aan te sluiten bij een eenvoudige maaltijd, vermeld dat bij aanmelding. Kosten daarvoor zijn 18,-, te voldoen bij De Vriendschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s