Leading Ladies op 8 maart

Communicatie, leiderschap en tangodansen kwamen bij elkaar in een vrolijke en speelse avond op 8 maart 2018. Soroptimistclub Hoorn e.o. vierde Internationale Vrouwendag met de workshop Leading Ladies door TangoToolsTraining.

Ruim veertig vrouwen probeerden op de klanken van tangomuziek allerlei verschillende vormen uit van het contact met anderen. Ze leidden hun danspartner over de vloer via de non-verbale communicatie tussen leider en volger die zo kenmerkend is voor de tango. Allemaal een kwestie van afstemmen, overtuigen, verleiden en verbinden, merkten ze.

Met elkaar ervoeren ze wat het effect was van hun communicatie op de ander. Natuurlijk werden ook parallellen gelegd met de werk- en privésituatie. Hoe voelt het om je te laten leiden? Wat helpt om de ander te sturen? Hoe breng je samen de dans ‘op gang’?

Het was een vrolijke en ontspannen avond met mooie muziek en interessante inzichten. Een prima manier om Internationale Vrouwendag af te sluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s