Contact

Dit is vrouw@lert

Vrouw@lert is een blog voor (vak)vrouwen: gericht op vrouw, werk en ontwikkeling. Op Vrouw@lert staat een verzameling van nieuws over allerlei voor (vak)vrouwen interessante onderwerpen: emancipatie, onderwijs, leiderschap, kunst, medisch, techniek, sport, West-Friesland, historie, etc. Actueel, actief, professioneel en inspirerend.

Vrouw@lert is een initiatief van Soroptimistclub Hoorn e.o. , waarbij de aangesloten leden via dit blog hun professionele, persoonlijke visie of draai aan het vrouwennieuws geven.

Soroptimist International is de grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen, die zich wereldwijd inzetten voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Daarbij zetten de aangesloten vakvrouwen (Soroptimisten) hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de posities van vrouwen en meisjes te verbeteren. Mede vanuit die gedachte selecteren de Hoornse Soroptimisten het nieuws op Vrouw@lert. Dankzij het internationale karakter van de Soroptimisten en hun wereldwijde netwerk, kan dat nieuws uit internationaal, nationaal en regionaal vrouwennieuws bestaan.

Vrouw@lert wordt belangeloos door leden van Soroptimistclub Hoorn e.o. gemaakt. De opbrengsten uit advertenties komen ten goede aan de goede-doelen-projecten die de club ondersteunt. Graag horen wij jouw reactie op ons blog. Hieronder kun je contact maken met ons.
Meer weten?

Wil je voortaan alle berichten van Vrouw@lert ontvangen? Meld je dan aan als volger van Vrouw@lert in de kolom hiernaast.

Een gedachte over “Contact

  1. Pingback: Soroptimisme: Na 90 jaar is aandacht voor positieverbetering van vrouwen nog steeds nodig | Vrouw@lert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s