WINNENDE LOTNUMMERS 10 DECEMBER 2017

Huiskamerconcert van De Zoete Inval à € 300

Het winnende lotnummer is:

2017-1194

Heeft u met uw lotnummer dit huisconcert gewonnen? Gefeliciteerd! Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs. Neem telefonisch contact op met Danielle Janssen in Enkhuizen via 0228 319 022 om een afspraak te maken.

Huiskamerconcert De Zoete Inval

De Zoete Inval maakt Hollandse muziek uit de 17e en 18e eeuw die werd gespeeld in de schouwburg, op feesten en in de kroeg. De Zoete Inval speelt instrumentale muziek, zonder versterking. Het optreden duurt 2 x 30 minuten. Uiteraard geven we graag toelichting op het verhaal achter de muziek.

Het ensemble bestaat uit 3 of 4 personen. De basis van de groep vormen Danielle Janssen (soroptimiste) en Cor van Sliedregt op contrabas, strijkpsalter, gitaar, mandoline en hakkebord. Afhankelijk van de ruimte en de beschikbaarheid van de muzikanten komen daar draailier, viool, fluit of concertina bij.

De spelregels

De winnaar zorgt voor een locatie, binnen West-Friesland en nodigt zoveel vrienden en familie uit als hij/zij wil. Datum en tijd in overleg met De Zoete Inval: info@codacoda.nl. Het optreden moet plaatsvinden voor 1 maart 2018.