WINNENDE LOTNUMMERS 11 DECEMBER 2017

500 gram BonBon du Ton doosjes à € 15

De winnende lotnummers zijn:

2017-1028             2017-2469              2017-1381

2017-1371              2017-1574                                      

Heeft u met uw lotnummer een doosje bonbons gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw voucher. Het doosje ligt voor u klaar op de Bobeldijk.

Groepsfoto op locatie van Lex Salverda à € 150

Het winnende lotnummers is:

2017-1913

Heeft u met uw lotnummer de groepsfoto gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw voucher. Belt u met Lex Salverda om een afspraak te maken via 0227-547444.

BonBon du Ton

Bonbons van Du Ton zijn gemaakt van (h)eerlijke chocolade van de beste kwaliteit. De chocolade komt van duurzame cacaoteelt waarbij de boeren gesteund worden.De bonbons zijn vervaardigd in de eigen fabriek aan de Bobeldijk.

BonBon du Ton is een familiebedrijf. Om zich te onderscheiden zijn ze steeds opzoek naar nieuwe en exclusieve producten. Alle stappen van het productieproces vinden bij BonBon du Ton zelf plaats. Ieder personeelslid is een onmisbare schakel in de ketting van kwaliteit waaruit het product van BonBon du Ton bestaat.

Contactgegevens:

  • Bobeldijk 5a 1647 CD Berkhout
  • Tel. 0229-553326
  • Website

Groepsfoto op locatie van Lex Salverda

Lex Salverda staat voor foto’s met impact: Eén foto zegt meer dan duizend woorden. En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak dat te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven. Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van!

Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties.

Voor particulieren: door mij gemaakte trouwreportages zijn landelijk met goud en zilver bekroond vanwege het vernieuwende en oprecht spontane karakter van de foto’s. Het in de studio portretteren van mensen, van babies tot ouderen is een uitdaging die ik met liefde aanga.

Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik ontwikkeld door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen.

Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 22 meter hoge mast op een speciaal daarvoor ingerichte auto.

Sferische panoramafoto’s: virtuele interactieve fotorondleidingen. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren.

Lex Salverda werkt landelijk.

Contactgegevens:

Op afspraak geopend | Fotografie Lex Salverda | Industrieweg 12, 1775 PV | Middenmeer | 0227-547444.

Website