WINNENDE LOTNUMMERS 12 DECEMBER 2016

4x dinerbon bij Restaurant ’t Raethuys à € 25

1 dinerbon per lotnummer. Gevallen op lotnummers

2016-1396              2016-2109              2016-0321

2016-1868

Heeft u met uw lotnummer een dinerbon bij Restaurant ’t Raethuys in Wognum gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw voucher. Geef dit door bij uw reservering en neem deze mee als u komt eten.

1x VIP overnachting met champagneontbijt bij Te Warskip bij BlokVis à € 85

Gevallen op lotnummer

2016-1951

Heeft u met uw lotnummer een overnachting in een pipowagen met een champagneontbijt gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Marjo Blokker van te warskip bij BlokVis in Andijk om deze nacht te reserveren. T. 06 20013 249. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs.

Restaurant ’t Raethuys

stamRestaurant ’t Raethuys is gevestigd in het oude raadhuis van de gemeente Wognum. Een schitterend pand gebouwd in 1868. Bij de verbouwing/ nieuwbouw In 2002 hebben wij het oude raadhuis verbouwd tot restaurant ’t Raethuys. Hoe kan het ook anders. Geheel in stijl van het pand zelf met diverse ornamenten, sier- en perklijsten , kroonluchters, glas en loodramen, etc. De glas en loodramen, die door diverse instellingen/bedrijven zijn geschonken aan de gemeente Wognum, zitten in de ramen aan de voorkant van het restaurant. Met een kersenhouten lambrisering en een donkere houten vloer is een ontspannen en huiselijke sfeer gecreëerd. De menukaart wordt regelmatig gewijzigd met producten van het seizoen. Ron en Annemarie Stam heten u graag welkom.

Contactgegevens:
Raadhuisstraat 3, Wognum. T. 0229 571 263
www.cafestam.nl/info/restaurant

Overnachting in een pipowagen met een champagneontbijt

blokkerSoroptimist Marjo Blokker heeft in en om haar woning een B&B, waar ze gasten uit de hele wereld ontvangt: In West-Friesland (tussen de driehoek Hoorn – Enkhuizen – Medemblik) vindt u haar B&B ‘Te Warskip bij BlokVis’. Als u een paar dagen gaat logeren, gaat u ‘Te Warskip’; het West-Friese woord voor ‘logeren’. BlokVis heeft met onze naam te maken: Marjo BLOKker en Dick VISser. Dan is dit ook maar weer duidelijk! Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te logeren: neem gerust een kijkje op de website en download onze flyer. Ook als u niet gewonnen hebt.

Contactgegevens:
Ged. Laanweg 10, Andijk. T. 06 200 13 249
https://bijblokvis.wordpress.com