WINNENDE LOTNUMMERS 15 DECEMBER 2016

1x overhemd bij Tillemans Tailors à € 100

Gevallen op lotnummer

2016-0366

Heeft u met uw lotnummer een overhemd bij Tillemans Tailors gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Jorg Tillemans in Hoorn om een afspraak te maken wanneer u het overhemd kunt ophalen. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs.

3x dinerbon bij Restaurant Saalig in Wognum à € 35

1 dinerbon per lotnummer. Gevallen op lotnummers

2016-0347              2016-1489              2016-1614

Heeft u met uw lotnummer een dinerbon bij Restaurant Saalig bij Wijngaard Saalhof in Wognum gewonnen? Gefeliciteerd! Neemt u dan contact op met Céline Loos. Zie telefoonnummer hieronder. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

Overhemd Tillemans Tailors

tillemansTillemans Tailors ontvangt u graag in één van hun vestigingen in Hoorn of Den Haag. De Tailors van Tillemans zorgen ervoor dat u een goed advies krijgt en natuurlijk een mooi pak. Iedere tailor is er voor opgeleid om het u aan niets te laten ontbreken. Mocht de wereld van Tillemans Tailors u aanspreken, dan reserveren wij ongeveer 2 uur voor u. Zoveel tijd neemt het opmeten en samenstellen ongeveer in beslag. Heeft u iets langer nodig? Geen probleem. Het enige wat de tailors willen is dat u met een pak de deur uitgaat waar u echt blij mee bent.

Gerenommeerde herenclub
Het interieur van Tillemans Tailors lijkt nog het meest op die van een gerenommeerde echte herenclub. Gelukkig wel zonder dikke sigarenrook (of soms wel jammer). Alles ademt stijl en klasse: in de schappen mooie modemerken als Thomas Maine overhemden, schoenen uit het mooie Italiaanse Napels en natuurlijk de beroemde maatpakken en maatoverhemden! Tillemans Tailors beschikt over een collectie die alle combinaties mogelijk maakt. Of u nu gaat trouwen, netjes op kantoor wilt verschijnen, een belangrijke klant wilt binnenhalen of gewoon een feestje te vieren heeft. Bij Tillemans Tailors kunt u terecht in Den Haag en Hoorn voor: elegantie, innovatie en creativiteit.

Thomas Maine
De te winnen overhemden zijn van het merk Thomas Maine. Ruim 50 jaar geleden opgericht door Mazzarelli Maine zijn zij een echte specialist in het maken van shirts. De shirts van Thomas Maine herken je aan de mooie Italiaanse stoffen van onder andere Canclini en Albini, afgewerkt met rijke subtiele details.

Contactgegevens:
Grote Oost 27, Hoorn. T. 0229 267 473
www.tillemanstailors.nl

Dineren in een wijngaard

saalhofGraag verwelkomen wij u in restaurant Saalig.
In ons restaurant kunt u van woensdag tot en met zondag genieten van een 3- 4- of 5-gangen menu. De menukaart is klein maar afwisselend. We veranderen iedere maand een aantal gerechten om zo goed in te kunnen spelen op de seizoenen.
Chef kok Ben Loos kookt in ons restaurant verrassende gerechten en maakt daarbij gebruik van zoveel mogelijk streekproducten. Ben staat sinds 1996 in de keuken en heeft bij verschillende restaurants ervaring op gedaan zoals bij restaurant De Twee Schouwtjes in Medemblik, brasserie van Baerle in Amsterdam en restaurant PraQ in Ouderkerk aan de Amstel. Reserveren is gewenst maar niet verplicht.

Contactgegevens:
Oosteinderweg 57, Wognum. T. 0229 572 487
www.wijngaardsaalhof.nl/restaurant