WINNENDE LOTNUMMERS 15 DECEMBER 2017

Overhemd bij Tillemans Tailors à € 100

Het winnende lotnummer is:

2017-1959

Heeft u met uw lotnummer een overhemd bij Tillemans Tailors gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Jorg Tillemans in Hoorn via 0229 – 267 473 om een afspraak te maken wanneer u het overhemd kunt ophalen. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs.

Familiekaart voor het Zuiderzeemuseum à € 42,50

De winnende lotnummers zijn:

2017-2353             2017-1328    

Heeft u met uw lotnummer kaartjes gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Mail een foto van uw kalender en uw contactgegevens naar adventsloterij@gmail.com dan zorgen wij dat de kaartjes u worden toegezonden. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de soroptimisten Margreeth van der Kwast, Irma Uijterlinde, Cecilia Bleeker-Taborh en Pet van Lookeren-Campagne.

tillemansOverhemd Tillemans Tailors

Tillemans Tailors ontvangt u graag in één van hun vestigingen in Hoorn of Den Haag. De Tailors van Tillemans zorgen ervoor dat u een goed advies krijgt en natuurlijk een mooi pak. Iedere tailor is er voor opgeleid om het u aan niets te laten ontbreken. Mocht de wereld van Tillemans Tailors u aanspreken, dan reserveren wij ongeveer 2 uur voor u. Zoveel tijd neemt het opmeten en samenstellen ongeveer in beslag. Heeft u iets langer nodig? Geen probleem. Het enige wat de tailors willen is dat u met een pak de deur uitgaat waar u echt blij mee bent.

Gerenommeerde herenclub
Het interieur van Tillemans Tailors lijkt nog het meest op die van een gerenommeerde echte herenclub. Gelukkig wel zonder dikke sigarenrook (of soms wel jammer). Alles ademt stijl en klasse: in de schappen mooie modemerken als Thomas Maine overhemden, schoenen uit het mooie Italiaanse Napels en natuurlijk de beroemde maatpakken en maatoverhemden! Tillemans Tailors beschikt over een collectie die alle combinaties mogelijk maakt. Of u nu gaat trouwen, netjes op kantoor wilt verschijnen, een belangrijke klant wilt binnenhalen of gewoon een feestje te vieren heeft. Bij Tillemans Tailors kunt u terecht in Den Haag en Hoorn voor: elegantie, innovatie en creativiteit.

Thomas Maine
De te winnen overhemden zijn van het merk Thomas Maine. Ruim 50 jaar geleden opgericht door Mazzarelli Maine zijn zij een echte specialist in het maken van shirts. De shirts van Thomas Maine herken je aan de mooie Italiaanse stoffen van onder andere Canclini en Albini, afgewerkt met rijke subtiele details.

Contactgegevens:
Grote Oost 27, Hoorn. T. 0229 267 473
www.tillemanstailors.nl

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de cultuur van het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied. In het buitenmuseum staan authentieke panden uit dorpen rond de voormalige Zuiderzee. Hier komt jong en oud in aanraking met de Zuiderzeecultuur. Zo kunnen bezoekers een touw slaan, op bezoek bij Urker inwoners of mee-eten in een huishouden van 1920. In het binnenmuseum maken bezoekers kennis met kunst, cultuur en erfgoed van voor en na de afsluiting van de Zuiderzee. Ook is er een schepenhal vol historische boten. Kenmerkend voor het Zuiderzeemuseum is dat het de cultuurhistorische collectie verrassend verbindt met hedendaagse kunst, vormgeving en design.
In 2015 riep de internationale beoordelingssite TripAdvisor het museum uit tot één van de beste musea van Nederland. In 2016 heeft het museum deze hoge waardering behouden.

Contactgegevens:

Binnenmuseum: hele jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op eerste kerstdag.

Buitenmuseum: seizoen start weer vanaf vrijdag 30 maart 2018.

Wierdijk 18
1601 LA Enkhuizen

www.zuiderzeemuseum.nl