WINNENDE LOTNUMMERS 17 DECEMBER 2017

12 Weken het Noordhollands Dagblad à € 29,95

De winnende lotnummers zijn:

2017-2454              2017-1323              2017-1271

2017-1358        

Heeft u met uw lotnummer dit krantenabonnement gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met de redactie van het Noordhollands Dagblad in Hoorn, via 0229 284 900. Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

Tuindoek van Multicopy Enkhuizen à € 50

Het winnende lotnummer is:

2017-1118

Heeft u met uw lotnummer zo’n fraai tuindoek gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Jûrgen van Multicopy Enkhuizen (zie contactgegevens hieronder). Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad, met de regio West-Friesland, wordt uitgegeven door Holland Media Combinatie B.V. (onderdeel van Telegraaf Media Groep N.V.). De krant wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid met de mensen in de regio en hun directe leef- en werkomgeving. De regio is onze kracht en onze basis. Wij staan er middenin, als onafhankelijke waarnemer én als betrokken deelnemer. De passie die we voelen voor de plek waar onze consumenten en onze medewerkers wonen en werken, komt tot uiting in onze krant. Wij komen op voor de mensen in onze regio, wij informeren en vermaken hen, geven hen een stem, maar zijn niet kritiekloos. Hierdoor binden en verbinden wij veel mensen en hebben wij impact in de regio. Onze krant is dan ook sterk in omvang en in kwaliteit en waardevol voor onze adverteerders en andere partners.

Kernwaarden

Samenwerkend, Innovatief, Klantgericht, Integer

Contactgegevens:

Lambert Meliszweg 1, Hoorn  I  0229 284 900

Multicopy Enkhuizen

Multicopy Enkhuizen is geen gewone drukker. Wij helpen onze klanten om hun doelstellingen te realiseren met crossmediale communicatie. Als onderdeel van een grote groep die de communicatiepartner is van meer dan 50.000 bedrijven in Nederland, investeren wij continu in kennis en technologie. Dat maakt ons allround specialisten.

We zijn sterk in print, maar ook in digitale communicatie. We drukken net zo gemakkelijk een nieuwsbrief als dat we deze digitaal publiceren. We maken geprinte direct marketing met alle variabelen, maar versturen ook persoonsgerichte e-mailings. We maken complete beursstands, maar ook gevelreclame.

Contactgegevens:

De Drie Kronen 23, Enkhuizen I  0228 527 398
Website