WINNENDE LOTNUMMERS 19 DECEMBER 2016

Let op: de WATT cycling prijs is door omstandigheden komen te vervallen. Wij zijn dankbaar dat Marco en Mirjam Buis van sportschool Fit & Relax Opmeer deze prijs willen overnemen. Zie bieden als prijs aan:

2x een introductiemaand, met geen inschrijfgeld als u daarna besluit te blijven à € 60

1 maand gratis sporten per lotnummer. Gevallen op lotnummers

2016-0364              2016-0380

Heeft u met uw lotnummer deze prijs gewonnen? Gefeliciteerd! In overleg met Marco kunt u het nieuwe jaar Fit & Relaxt beginnen! Neem contact op via T 0226 354 254. Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw voucher.

1x doos wijn 6 fl wijnpakket Make a Wish à € 50

Gevallen op lotnummer

2016-0214

Heeft u met uw lotnummer het wijnpakket gewonnen? Gefeliciteerd! Neemt u contact op met Ava Libgott via a.libgott@hccnet.nl. Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

“Voel je fit, voel je ontspannen, voel je thuis”

logo2Fit & Relax Opmeer is gevestigd in de oude katholieke school van Spanbroek. Her en der zijn nog herinneringen aan ‘die goeie ouwe tijd’ terug te vinden. Zo zijn in de nieuwe dames- en herenkleedkamers de traditionele tegelpatronen intact gehouden.

Het is niet zomaar een sportschool, het is een sportschool met karakter. Als reislustige avonturiers kwamen Marco en Mirjam Buis na een wereldreis bij toeval in West-Friesland terecht. In 2003 kochten ze de sportschool die inmiddels veel meer is dan een sportschool. Behalve om te sporten kun je er terecht voor osteopathie, kruidengeneeskunde, oefentherapie Mensendieck, voedingsadvies, personal training, streetdance/hiphop, (medisch) pedicurebehandelingen en (sport)massage.  Er is een cursusruimte, een gezellige bar met kinderhoekje, een zonnebank, een kruidentuin, twee zalen voor de groepslessen en een fitnesszaal. Wat de sfeer van Fit & Relax vooral zo eigen maakt, zijn de mensen die er werken. Samen met hun team van sportinstructeurs en barmedewerkers en de zelfstandige praktijkhouders zorgen Marco en Mirjam dat iedereen zich in de sportschool op zijn gemak voelt. Bij Fit & Relax kun je bewegen en relaxen op je eigen manier, op je eigen tempo, alleen of samen, gewoon zoals je zelf wilt. Iedereen is welkom. En dat voel je.

Contactgegevens:
Spanbroekerweg 157, 1715 GM Spanbroek. T. 0226 354 254
http://fitenrelax.nl

Wijn voor het goede doel: Make a Wish

make-a-wishSoroptimisten Ava Libgott en Berthe van Engen doneren 3 flessen droge witte Weisburgunder en 3 rode Dornfelder Moezelwijn. Een deel van de aankoop is bestemd voor stichting Make a Wish die zich inzet om de liefste wens van zieke Westfriese kinderen in vervulling te laten gaan.