WINNENDE LOTNUMMERS 22 DECEMBER 2016

1x overhemd bij Tillemans Tailors à € 100

Gevallen op lotnummer

2016-1690

Heeft u met uw lotnummer een overhemd bij Tillemans Tailors gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Jorg Tillemans in Hoorn om een afspraak te maken wanneer u het overhemd kunt ophalen. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs

2x behandelbon bij dierenkliniek Van Kop tot Staart à € 50

1 behandelbon per lotnummer. Gevallen op lotnummers

2016-0605              2016-0041

Heeft u met uw lotnummer een behandelbon bij Dierenkliniek Van Kop tot Staart gewonnen? Gefeliciteerd! Kijkt u hieronder voor de voorwaarden en hoe u de bon kunt ontvangen. Let op: Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

Overhemd Tillemans Tailors

tillemansTillemans Tailors ontvangt u graag in één van hun vestigingen in Hoorn of Den Haag. De Tailors van Tillemans zorgen ervoor dat u een goed advies krijgt en natuurlijk een mooi pak. Iedere tailor is er voor opgeleid om het u aan niets te laten ontbreken. Mocht de wereld van Tillemans Tailors u aanspreken, dan reserveren wij ongeveer 2 uur voor u. Zoveel tijd neemt het opmeten en samenstellen ongeveer in beslag. Heeft u iets langer nodig? Geen probleem. Het enige wat de tailors willen is dat u met een pak de deur uitgaat waar u echt blij mee bent.

Gerenommeerde herenclub
Het interieur van Tillemans Tailors lijkt nog het meest op die van een gerenommeerde echte herenclub. Gelukkig wel zonder dikke sigarenrook (of soms wel jammer). Alles ademt stijl en klasse: in de schappen mooie modemerken als Thomas Maine overhemden, schoenen uit het mooie Italiaanse Napels en natuurlijk de beroemde maatpakken en maatoverhemden! Tillemans Tailors beschikt over een collectie die alle combinaties mogelijk maakt. Of u nu gaat trouwen, netjes op kantoor wilt verschijnen, een belangrijke klant wilt binnenhalen of gewoon een feestje te vieren heeft. Bij Tillemans Tailors kunt u terecht in Den Haag en Hoorn voor: elegantie, innovatie en creativiteit.

Thomas Maine
De te winnen overhemden zijn van het merk Thomas Maine. Ruim 50 jaar geleden opgericht door Mazzarelli Maine zijn zij een echte specialist in het maken van shirts. De shirts van Thomas Maine herken je aan de mooie Italiaanse stoffen van onder andere Canclini en Albini, afgewerkt met rijke subtiele details.

Contactgegevens:
Grote Oost 27, Hoorn. T. 0229 267 473
www.tillemanstailors.nl

Behandelbon in één keer te besteden, niet voor medicatie

dierenDierenkliniek van Kop tot Staart is een gezellige dierenartsenpraktijk waar 3 dierenartsen en 5 assistentes werken. Een bezoek aan de dierenarts is nooit fijn, maar wij proberen het zo aangenaam mogelijk te maken door onze gemoedelijke sfeer en door altijd voor u en uw dier uitgebreid de tijd te nemen. De prijs die wij aanbieden is per winnend lotnummer € 50,- aan behandelingen. Dit dient in één keer besteed te worden. Een behandeling kan bestaan uit een consult, een sterilisatie of castratie, een thuisvisite, noem het maar op! Het bedrag is niet te besteden aan medicatie of voer. Graag tot ziens in onze praktijk!

Contactgegevens:
Grote Beer 9 in Hoorn T. 0229 265005 en Kantbeugel 1 in De Goorn T. 0229 507025
www.vankoptotstaart.nl