WINNENDE LOTNUMMER 24 DECEMBER 2016

De hoofdprijs: € 425 van Soroptimistclub Hoorn e.o. en Rotaryclub Medemblik Koggenland

Gevallen op lotnummer

2016-1697

Heeft u met uw lotnummer de hoofdprijs gewonnen? Gefeliciteerd! Stuurt u dan een mail naar aktiekalender2016@gmail.com en stuur een foto van het winnende lotnummer mee. Dit is uw bewijs.

Soroptimistclub Hoorn e.o.

sorSoroptimistclub Hoorn e.o. is onderdeel van Soroptimist International, een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide vakvrouwen. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die sinds 1921 het beste, optimum, nastreven. Wereldwijd zetten Soroptimisten zich in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes op politiek, maatschappelijk en financieel vlak. Er zijn bijna 80.000 leden, verdeeld over ruim 3000 clubs in 125 landen. Club Hoorn bestaat uit 50 leden.

Contactgegevens:
www.soroptimist.nl
www.vrouwalert.nl

Rotary Medemblik-Koggenland

rotaRotary Medemblik-Koggenland is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary International telt 530 districten in 200 landen en geografische gebieden. Er zijn 34.000 clubs met in totaal 1,2 miljoen leden. Visie van de Rotarians is ‘Service above Self’ oftewel dienstbaarheid boven eigenbelang. Koggenland-Medemblik telt 24 leden.

Contactgegevens:
www.rotary.nl/medemblikkoggenland

Deze adventskalender was een initiatief van deze twee Westfriese serviceclubs. Graag hopen we u volgend jaar weer te mogen benaderen voor een nieuwe adventskalender, met een daaraan gekoppeld nieuw goed doel.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!