WINNENDE LOTNUMMERS 24 DECEMBER 2017

De hoofdprijs:

All-inclusive 5-gangen diner voor 4 personen bij Lucas Rive à € 426

Het winnende lotnummer is:

2017-2390

Heeft u met uw lotnummer de hoofdprijs gewonnen? Gefeliciteerd namens Soroptimistclub Hoorn e.o. en Rotaryclub Medemblik-Koggenland! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Mail een foto van uw kalender en uw contactgegevens naar adventsloterij@gmail.com dan nemen wij na de feestdagen contact met u op.

Restaurant Lucas Rive

In de zomer van 2013 openden Lucas en Deborah Restaurant Lucas Rive: Haute cuisine in de historische haven van Hoorn, hun eigen stad. Een jarenlange droom die uitkwam. Hier is gastvrijheid net zo belangrijk als gastronomie. Doel was een goed lopend restaurant met voldane gasten. Dat het restaurant vijf maanden na de opening werd beloond met een Michelin ster, zegt genoeg.

Het restaurant is gevestigd in een prachtig pand met een modern, sfeervol interieur, waar jong en oud zich thuis voelt. Er is capaciteit voor grote groepen of partijen en een terras aan de voorzijde met geweldig uitzicht over de haven.

Chef de cuisine, sterrenkok, topchef zijn woorden waar Lucas zelf weinig waarde aan hecht. De geboren en getogen Horinees wil gewoon zijn liefde voor koken naar uitgebalanceerde smaaksensaties vertalen. Verrassend en vooruitstrevend.

Gastvrouw Deborah gaat voor perfectie tot in detail. Wellicht dat u Deborah nog kent van haar eigen kapsalons in Hoorn en Bergen. Wanneer de gasten voldaan uit het restaurant vertrekken, is dat voor haar een rijk gevoel. Deborah doet er dan ook alles aan om het iedereen naar de zin te maken en een onvergetelijke ervaring te bezorgen waar u nog lang van nageniet.

Voor de beste kwaliteit en puurste smaak is de keuken gebaseerd op de filosofie van Lucas Rive: culinaire creaties met herkenbare ingrediënten met inspiratie van producten uit het seizoen. En dan bij voorkeur de dagverse streekproducten. Zo geserveerd dat het een spektakel voor alle zintuigen vormt.

Soroptimistclub Hoorn e.o.

sorSoroptimistclub Hoorn e.o. is onderdeel van Soroptimist International, een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide vakvrouwen. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die sinds 1921 het beste, optimum, nastreven. Wereldwijd zetten Soroptimisten zich in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes op politiek, maatschappelijk en financieel vlak. Er zijn bijna 80.000 leden, verdeeld over ruim 3000 clubs in 125 landen. Club Hoorn bestaat uit 50 leden.

Contactgegevens:
www.soroptimist.nl

rotaRotary Medemblik-Koggenland

Rotary Medemblik-Koggenland is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary International telt 530 districten in 200 landen en geografische gebieden. Er zijn 34.000 clubs met in totaal 1,2 miljoen leden. Visie van de Rotarians is ‘Service above Self’ oftewel dienstbaarheid boven eigenbelang. Koggenland-Medemblik telt 24 leden.

Contactgegevens:
www.rotary.nl/medemblikkoggenland

Deze adventskalender met als doel een verwendag voor jonge weduwen en hun kinderen was een initiatief van deze twee Westfriese serviceclubs.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018!