WINNENDE LOTNUMMERS 5 DECEMBER 2016

1x Kalfsvleespakket bij Scharrelboerderij Wadwaai à € 100

Gevallen op lotnummer

2016-1576

Heeft u met uw lotnummer het scharrelvleespakket gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact op met Annet Schipper via T. 06 53 960 268 om een afspraak te maken wanneer u het vleespakket wilt ophalen. Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs.

2x step (2-6jr) à €25 + 2x gezelschapsspel à € 25 via Smallsteps Kindervloot

1 step per lotnummer. De winnende lotnummers

2016-1499              2016-0423          

1 gezelschapsspel per lotnummer. De winnende lotnummers

2016-0318              2016-0686

Heeft u met uw lotnummer één van de prijzen van Smallsteps Kindervloot gewonnen? Gefeliciteerd! Neemt u contact op met Annemiek Klopper via  T. 0227 54 57 88. De prijzen staan klaar op de locatie! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs.

Scharrelboerderij Wadwaai

scharrelScharrelboerderij Wadwaai is een naam die u in gedachte moet houden als u van LEKKER, EERLIJK en ONBEWERKT vlees houdt. Geproduceerd van eigen vee met respect voor het dier en de natuur. Wij verkopen duurzaam scharrelvlees van superkwaliteit voor een eerlijke prijs rechtstreeks aan de consument (zonder tussenhandel) in gevarieerde vleespakketten. Momenteel zijn dit de kalfsvleespakketten (5kg) en de varkensvleespakketten (5kg).

Contactgegevens:
Scharrelboerderij Wadwaai, Wadway 10 in Wognum. T. 06 53 960 268
www.scharrelboerderij-wadwaai.nl

Smallsteps Kindervloot

smallstepsGEFELICITEERD met uw prijs! Aan geboden door Smallsteps Kinderopvang. Uiteraard heeft uw prijs alles te maken met SPELEN…

Smallsteps Kinderopvang de Kindervloot biedt kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor 2-4 jaar en buitenschoolse opvang van 4-13 jaar.

Wij zijn een sfeervol kinderdagverblijf gevestigd in een prachtig, licht pand met ruime groepen vol verassend speelplezier en een heerlijk buitenspeelterrein. De jongste kinderen spelen in veilig en uitdagend ingerichte groepen onder begeleiding van vaste medewerkers die de kinderen een fijne dag bezorgen. Uiteraard zijn alle medewerkers pedagogisch geschoold en zorgen we dat kinderen spelenderwijs ook heel veel kunnen leren.

Ook hebben we een aparte peutergroep. Hier kunnen peuters 2x 3 uur een peuterprogramma volgen (net als op de peuterspeelzaal) en onze ‘eigen’ peuters kunnen daar ook een peuterprogramma volgen met spelactiviteiten die passen bij hun ontwikkeling. Daarbij hebben we een gezellige en actieve buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. De medewerkers bieden elke dag een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma aan! Daarbij maken we gebruik van de sporthal waar we veel sport en spel aanbieden.

Meer informatie of een verzoekje voor een rondleiding kunt u vinden op onze website.

Graag tot ziens!

Contactgegevens:
Admiraliteitsweg 2B (bij sporthal “de Muiter), Medemblik. T. 0227 545 788
www.smallsteps.nl