WINNENDE LOTNUMMERS 7 DECEMBER 2016

Behandelingen: 1x gelnagels à € 25 en 1x complete gezichtsbehandeling à € 65 bij Kapperij Image Company

1 gelnagelbehandeling is gewonnen op lotnummer

2016-0280         

1 complete gezichtsbehandeling is gewonnen op lotnummer

2016-2169

Heeft u met uw lotnummer een behandeling bij Kapperij Image Company gewonnen? Gefeliciteerd! Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs. Neem contact op voor uw afspraak met T 0229 247 406.

2x tennisclinic 4 pers bij Tennispark Juliana in Hoorn à € 50

1 tennisclinic per lotnummer. De winnende lotnummers

2016-0780              2016-2187

Heeft u een tennisclinic gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Neem contact op met Eric Jansen via janseneric89@gmail.com.

De Kapperij Image Company

kapperijIn onze unieke salon combineert u gemakkelijk alle behandelingen op haar & beauty gebied; haar, visagie, pedicure, manicure, massage en beauty. Advies en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend net als dat u geholpen wordt door de specialist op het vakgebied. Al onze producten zijn zeer bewust gekozen. We garanderen u daarom de beste behandeling met het beste product. Dat is nog eens efficiënt. Gun uzelf een good hair day en nog veel meer bij de Kapperij Image Company.

Contactgegevens:
Visserseiland 216, Hoorn. T 0229 247 406.
www.kapperij.nl I Neem ook eens een kijkje in onze webshop: www.kapperijshop.nl

Tennisclinic

tennisBij Tennisvereniging Juliana speelt u gemiddeld 10 maanden per jaar op gravel. Na een bui zijn er snel droge banen dankzij Plus Premium Gravel. Er zijn ruime mogelijkheden voor het spelen van competitie en de gezelligheid van een ouderwetse familievereniging. En …. veel leuke recreatieve toernooien. Vergeet het gezellige clubhuis niet! De club, opgericht in 1911, zit verder bomvol tradities. We spelen op een hoog niveau landelijke competitie en de leden hebben sinds jaar en dag de exploitatie van het park en de kantine in eigen hand. Sterker nog ze hebben het Park zelf bedacht en laten bouwen onder toezicht van een van de leden! De vraag: waar vindt u nog dat ouderwetse clubgevoel? Hier dus!

Contactgegevens:
Blauwe Berg 33, Hoorn.
www.hltvjuliana.nl. E-mail via janseneric89@gmail.com