WINNENDE LOTNUMMERS 7 DECEMBER 2017

Gelnagel behandeling bij Kapperij Image Company à € 25

Het winnende lotnummer is:

2017-2240

Heeft u met uw lotnummer een behandeling bij Kapperij Image Company gewonnen? Gefeliciteerd! Let op: uw kalender met het winnende lotnummer is uw voucher/bewijs. Neem contact op voor uw afspraak met T 0229 247 406.

Tennisclinic 4 pers bij Tennispark Juliana in Hoorn à € 50

De winnende lotnummer zijn:

2017-2281             2017-1217

Heeft u een tennisclinic gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Neem contact op met Eric Jansen via janseneric89@gmail.com.

De Kapkapperijperij Image Company

In onze unieke salon combineert u gemakkelijk alle behandelingen op haar & beauty gebied; haar, visagie, pedicure, manicure, massage en beauty. Advies en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend net als dat u geholpen wordt door de specialist op het vakgebied. Al onze producten zijn zeer bewust gekozen. We garanderen u daarom de beste behandeling met het beste product. Dat is nog eens efficiënt. Gun uzelf een good hair day en nog veel meer bij de Kapperij Image Company.

Contactgegevens:
Visserseiland 216, Hoorn. T 0229 247 406.
www.kapperij.nl
Neem ook eens een kijkje in onze webshop: www.kapperijshop.nl

tennisTennisclinic

Bij Tennisvereniging Juliana speelt u gemiddeld 10 maanden per jaar op gravel. Na een bui zijn er snel droge banen dankzij Plus Premium Gravel. Er zijn ruime mogelijkheden voor het spelen van competitie en de gezelligheid van een ouderwetse familievereniging. En …. veel leuke recreatieve toernooien. Vergeet het gezellige clubhuis niet! De club, opgericht in 1911, zit verder bomvol tradities. We spelen op een hoog niveau landelijke competitie en de leden hebben sinds jaar en dag de exploitatie van het park en de kantine in eigen hand. Sterker nog ze hebben het Park zelf bedacht en laten bouwen onder toezicht van een van de leden! De vraag: waar vindt u nog dat ouderwetse clubgevoel? Hier dus!

Contactgegevens:
Blauwe Berg 33, Hoorn.
www.hltvjuliana.nl. E-mail via janseneric89@gmail.com