WINNENDE LOTNUMMERS 9 DECEMBER 2017

Triggerpoint behandeling bij Triggerpoint Therapie Enkhuizen à € 50

De winnende lotnummers zijn:

2017-1340              2017-2410

Heeft u een triggerpoint behandeling gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Neem contact op met Sandra Stavenuiter-de Graaff, Neuromusculair triggerpoint therapeut, via Tel: 06 46312254.

Familiekaart voor het Zuiderzeemuseum à € 42,50

De winnende lotnummers zijn:

2017-1103              2017-2438

Heeft u met uw lotnummer kaartjes gewonnen? Gefeliciteerd! Uw adventskalender met het winnende lotnummer is uw bewijs. Mail een foto van uw kalender en uw contactgegevens naar adventsloterij@gmail.com dan zorgen wij dat de kaartjes u worden toegezonden. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de soroptimisten Margreeth van der Kwast, Irma Uijterlinde, Cecilia Bleeker-Taborh en Pet van Lookeren-Campagne.

Trtriggerpointiggerpoint behandeling

Sandra Stavenuiter-de Graaff is Neuromusculair triggerpoint therapeut. Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in spieren die aanvoelen als pijnlijke verhardingen. Ze onder andere door overbelasting, een trauma (ongeluk of een slechte voeding. Triggerpoints zorgen vaak voor pijnklachten op een andere plaats in het lichaam dan waar de verkramping zich bevindt. Triggerpoints ontstaan vaak op plaatsen waar het zenuwstelsel informatie op de spier overbrengt. Het zenuwstelsel mag niet onderschat worden bij het ontstaan van Triggerpoints. Vandaar de naam NeuroMusculaire Triggerpointtherapie. NeuroMusculaire Triggerpoints kunnen in het hele lichaam voor veel klachten zorgen, zoals stijve spieren, allerlei soorten pijn, rusteloze benen (restless legs), wazig zicht, ontstekingsachtige klachten en zelfs pijnlijke tanden.

Contactgegevens:

  • Raadhuisplein 40, Bovenkarspel.  info@swpe.nl   I    Tel: 06 46312254
  • Openingstijden: Di 13:15 – 21:30 uur, Woe 13:15 – 21:30 uur, Vrij 09:00 – 18:00 uur

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de cultuur van het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied. In het buitenmuseum staan authentieke panden uit dorpen rond de voormalige Zuiderzee. Hier komt jong en oud in aanraking met de Zuiderzeecultuur. Zo kunnen bezoekers een touw slaan, op bezoek bij Urker inwoners of mee-eten in een huishouden van 1920. In het binnenmuseum maken bezoekers kennis met kunst, cultuur en erfgoed van voor en na de afsluiting van de Zuiderzee. Ook is er een schepenhal vol historische boten. Kenmerkend voor het Zuiderzeemuseum is dat het de cultuurhistorische collectie verrassend verbindt met hedendaagse kunst, vormgeving en design.
In 2015 riep de internationale beoordelingssite TripAdvisor het museum uit tot één van de beste musea van Nederland. In 2016 heeft het museum deze hoge waardering behouden.

Contactgegevens:

Binnenmuseum: hele jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op eerste kerstdag.

Buitenmuseum: seizoen start weer vanaf vrijdag 30 maart 2018.

Wierdijk 18
1601 LA Enkhuizen

www.zuiderzeemuseum.nl